Væk Pokémon til live i hverdagen med figurer fra serien

Hvis der er noget, der virkelig har taget verden med storm, så var det dengang, at Pokémon kom frem. Det er noget, der stadig er relevant den dag i dag, selvom det er noget, som voksne fra 90’erne også husker fra deres barndom. Det kan være, at du har et barn, der også er fan af serien? Så bruger det måske lang tid på at spille Pokémon Go og se serien. Det kan være en skam, at børn bruger så meget tid foran skærmen. Derfor kan det være, at du skal give din datter eller søn nogle figurer fra serien, så de også kan lege med det i virkeligheden og bruge deres fantasi lidt.

 

Har de en yndlings Pokémon`

Der findes jo rigtig mange forskellige slags Pokemon, og alle børn kan have deres yndlings. Det kan være, at du også har et barn, der er super fan af en bestemt Pokémon. Det er klassisk, at der er rigtig mange børn, der f.eks. er vilde med Pikachu. Så er det oplagt at give en figur af denne, naturligvis. Du kan finde et stort udvalg af de forskellige figurer, og så finder du måske noget, der giver mening.

 

Et godt samleobjekt

Det er sundt for børn at have en hobby, og det kan måske særligt være godt, hvis det er noget, der ikke foregår på en skærm. Det kan være, at dit barn får lyst til at begynde at samle på figurerne fra Pokémon. Det er smart, for det kan lede op til mere leg, og det kan også betyde, at det bliver let fra dig at finde de næste mange gaver.

 

Brug fantasien

I dag er det mange forældres bekymring, at deres børn ikke bliver kreative, fordi de bruger så meget tid foran en skærm. Det kan være, at det også er noget, du selv har tænkt over i forhold til dine egne børn. Så kan det være en god idé at forsøge at lokke dem lidt væk fra skærmen ved at give dem figurer fra Pokémon. Det kan nemlig lokke dem til at bruge fantasien og selv finde på nye eventyr, som figurerne kommer ud for. Det kan også være, at det er noget, de kan lege sammen med deres venner, så det hele ikke bare kommer til at handle om at se serie og spille computer. Det er bedre at bruge gulerod end pisk.