Tre afslappende oplevelser du kan have med dit barn

Det er vigtigt at have gode og rolige oplevelser med ens barn. Oplevelser er altid godt, men behøver ikke nødvendigvis at være vilde og helt utrolige. Man kan sagtens have en god oplevelse, selvom man bare sidder derhjemme og spiller et spil, som man ellers har spillet før. Få her tre afslappende oplevelser du have med dit barn

7 kabale er et spil alle kan være med til

Når du skal finde på en afslappende oplevelse med dit barn, skal det jo helst være noget barnet kan være med til. Spil er altid en god og oftest også afslappende oplevelse. Men vigtigt er, at barnet kan være med til dette spil, det er nemlig langt fra alle spil, der fungerer til alle børn i alle aldre.

7 kabale er derfor det perfekte spil. 7 kabale kan man både spiller alene og med andre. Du kan selv lægge det op med egne kort, eller du kan spille 7 kabale solitaire online. De fleste børn fra alderen 3 til teenageralderen kan være med til 7 kabale. Enten kan I spille det hver for sig, og se hvem der vinder først, eller I kan spille sammen, hvis barnet ikke helt selv kan finde ud af det.

En hyggelig gåtur

Alle kan komme med på en gåtur, og det kan helt bestemt være meget afslappende. Det er vigtigt at få gået nok skidt hver dag, og har man ikke det, kan man lige så godt få en god oplevelse ud af det. Tag barnet med ud at gå, find en hyggelig vej og nyd så denne afslappende oplevelse sammen, med frisk luft og lidt motion.

Det er altid mest afslappende at gå ture, hvor der ingen store veje er, samt der gerne skal være lidt natur. Find en lille skov, sø eller andet, så det rent faktisk bliver en afslappende tur.

Lav kunst sammen

Alle børn kan være med til at lave lidt kunst. Om det er maling, ler eller perleplader. Det at lave kunst er meget afstressende, dermed er det bestemt også en behagelig og afslappende aktivitet man kan opleve sammen som forældre og barn.

Kunst er jo desuden en god måde at holde sin hjerne kreativ på, det er jo vigtigt at få lidt kreativitet ind i ens hverdag. Samtidigt får man jo netop også den tætte og afslappende oplevelse sammen, som man altid vil huske.