Sådan laver du en hyggelige krea dag med dine børn

Mange af os lever i en travl hverdag hvor madpakker, skole, lektier, arbejder, sport og meget mere fylder. Derfor kan det være sundt, at stoppe op, tage en dyb indånding og prioritere en hel dag med krea-hygge sammen med dine børn.

 

I dette indlæg kommer vi med nogle gode råd til hvordan, du får en fantastisk hyggelige krea dag med ungerne.

Planlæg dagen sammen

En af de største glæder, både for børn og voksne, er forventningens glæde. Planlæg derfor krea-hygge dagen sammen med dine børn, måske en uges tid før.

 

Sammen kan i finde ud af hvilke ting i skal lave på dagen. Det giver dig også tid til, at shoppe kreating hjem fra nettet såfremt i ikke har alt hjemme.

Krea der er sjovt at lave sammen

Herunder kommer jeg med nogle konkrete krea-forslag til, hvad der er sjovt at lave sammen.

Nederst i indlægget fortæller jeg lidt om hvor jeg køber disse krea ting til billige penge.

Hama Perler

Hama Perlerne kender de fleste voksne fra deres barndom, og det er fortsat en fantastiske og lærerig aktivitet hos børn i dag.

 

Find sjove motiver sammen på nettet. Med simple søgninger på Google, såsom “Koala hama” eller “Fodbold hama” kommer der masser af simple billeder/opskrifter som er lette at gå til for ungerne.

 

Du finder også spandevis af inspiration på Pinterest og Instagram hvor brugere fra hele verden deler deres Hama-kreationer.

Tegne og male

Tegne og male er noget de fleste børn kender til og ofte beskæftiger sig med. Og der er mange sjove metoder til at gøre det endnu sjovere.

 

Mange børn er blevet meget glade for de nye typer af malebøger kaldet “Mandalas”, som fås i flere forskellige sværhedsgrader. Det er mønstre, som bliver utrolig flotte og smukke når der bliver lagt farver på.

 

Til voksne kan man få den populære malebog “Den Vidunderlige Verden” af Johanna Basford. Det er igen små mønstre, haver og meget mere, som når de bliver farvelagt er smukke at se på.

Krealeg med palietter, pap, fjer mm.

Pyntning og leg med pap, pailletter, fjer, lim, piberensere og meget mere kan føre til sjove og skæve kreationer.

 

Har i en nær fødselsdag, er det utrolig sjovt for børnene at lave deres egne fødselsdagskort, som de kan pynte med lim, fjer og pailletter.

 

Men hvor finder jeg alle de kreating? Skal jeg virkelig kører i Bog & Idé eller lignende? Nej det behøver du slet ikke. Jeg handler oftest hos Undermyroof.dk, som tilbyder et kæmpe udvalg af billige Hama perler, kreating som palietter, Tusser og farveblyanter og meget mere. Derudover har jeg set, at de netop har fået de meget populære Posca Tuscher på deres webshop.