Ferieoplevelser for familien i Italien

Ferieoplevelser for familien i Italien

 

Hvis man ønsker at tage på ferie med hele familien, og sørge for at få nogle gode ferieoplevelser, så er Italien at anbefale. Italien er simpelthen bare et skønt land, og især Norditalien er et hit i blandt familier, som skal på ferie. Der er mange steder at anbefale, når det handler om ferieoplevelser i Italien, og Venedig er et af de steder, som simpelthen bare skal ses.

 

Hvis du skal på ferie med familien i Italien skal du læse med her. Vi har lavet et skriv om hvad der er at opleve i Venedig, som simpelthen bare er den ultimative feriedestination. Venedig er en af de smukkeste byer i verden, men byen er også en af de mest specielle byer, og byen skal simpelthen bare opleves.

 

Dette skal du opleve i Venedig

 

  • Markuspladsen: Lige midt i Venedig ligger Markuspladsen, som også bliver kaldt for Piazza San Marco på italiensk. Markuspladsen er en meget kendt plads i Venedig. Der er altid mange turister og gadesælgere på Markuspladsen, og man skal være lidt opmærksom på lommetyve. Der er også altid en masse duer på pladsen, men de er dog helt harmløse.
  • Canal Grande: Venedig er placeret på en hel række øer, som er forbundet ved hjælp af hundredvis af kanaler – det er jo også det, som gør at Venedig er så speciel at opleve, og der findes heller ingen andre byer i verden som Venedig. Den største ø hedder i Venedig hedder Canal Grande, og øen skal bare opleves.
  • Gondoltur på Venedigs kanaler: Man kan ikke sige man har været i Venedig uden at være på gondoltur i Venedigs kanaler. En sejltur i en gondol på Venedigs kanaler er noget man bare skal opleve, når man er i Vendig. På sådan en gondoltur bliver man sejlet rundt på byens smukke kanaler af en gondolier, som er små både, der bliver styret med en åre.
  • Udforsk Cannaregio: Hvis du ønsker dig at bevæge dig lidt væk fra alle turisterne, skal man besøge bydelen Cannaregio. I Cannaregio bor mange af de lokale i ly for den store turismekultur, som er i byen. Det er også her du den gamle jødiske ghetto, som er et af Venedigs varetegn – omend det ikke er mange som lægger vejen forbi.
  • Rialtobroen: Rialtobroen hedder officielt Ponte di Rialto og var den første af de fire broer, der i dag krydser Canal Grande, og den bro skal man simpelthen bare besøge.

 

Venedig er altså rig på oplevelser for hele familien. Og her har du fået fem af dem. Men udover disse kan det også anbefales bare at gå lidt rundt i byen på må og få. For her vil du måske komme hjem med de bedste minder fra byen med de mange kanaler.