Tanker om børn og computerspil i 2021

Hvis du har en søn, der er over 10 år gammel, så er det meget sandsynligt, at han allerede spiller computer på et relativt højt niveau. Computerspil har virkelig vundet hjerter hos mange børn. I denne artikel kan du læse lidt mere om tanker omkring børn og computerspil.

 

Hvad kræver computerspil?

Det er klart, at forskellige computerspil kræver forskellige ting. Hvis du er i tvivl om, hvad et computerspil kræver, så kan du altid undersøge det nærmere på Compware.dk.

 

Bedre til engelsk

Der er mange, der er bekymrede for, om børn sidder for meget foran computeren. Men der kan også være fordele ved det. Der er f.eks. mange computerspil, der er på engelsk. Derfor er der mange børn, der faktisk lærer en hel del engelsk, når de spiller computer. Derudover lærer man også at tænke strategisk, og det kan man måske bruge i andre sammenhænge.

 

Du kan bestemme tiden

Men det er naturligvis klart, at børn også skal lave andet end at sidde foran en skærm. Derfor kan det være, at du skal sætte en grænse for, hvor meget computer dit barn må spille om dagen. Det kan altid være, at han får lov til at spille mere i weekenden.