Mountainbikes er for hele familien

Som de fleste andre cykeldiscipliner er også mountainbike, eller blot MTB, i stor vækst. Det bliver ganske enkelt mere og mere populært at bevæge rundt i skoven på en mountainbike. Og det gælder for hele familien. For der er store fordele ved at vælge mountainbike i forhold til landevejstræning.

Natur og motion

Den helt store fordel ved at køre på mountainbikes i skoven er at det er en unik måde at kombinere motion med at få gode naturoplevelser. Det er noget helt specielt og en fantastisk frihedsfølelse, at bevæge sig rundt blandt træer, buske og sågar dyr på en MTB. Man får motion, og det er jo sundt, og så får man fede oplevelser

For hele familien

Mountainbike er for hele familien. Selv de helt små kan let køre på en MTB og begå sig i forskelligt terræn. I kan køre sammen stille og roligt og få en god fællesskabsfølelse. Men der er rigtig mange steder, lavet spor i forskellige sværhedsgrader. Altså nogen i familien kan vælge det krævende spor, mens andre kan køre via den let lettere ruten. Og så er det bare at mødes for enden af sporet efter en forhåbentlig rigtig god oplevelse for alle familiemedlemmer.

På cykelferie

Er I en familie der dyrker mountainbike sammen, har I også en helt unik mulighed for at tage på ferie samme med jeres cykler. Rigtig mange steder arrangeres ture over måske flere dage med overnatning enten i det fri eller på hoteller. Det kan være i Alperne og måske i de tyske skove. En fantastisk måde at være sammen og bygge et sammenhold.

Find den rette mountainbike

Alle i familien har forskellige behov for hvilken mountainbike, de gerne vil køre på. Og heldigvis er udvalget også rigt. Der findes cykler i en lang række forskellige prisklasse, med forskellige features og lavet til forskellige behov. Nogen har brug for carbonstel andre for aluminiumsstel. Der er forskellige muligheder omkring affjedring, der skal tages stilling til. Skal det både være foran og bagved og skal det evt. være dobbelt. Desuden findes MTB-cykler lavet til kvinder. Mountainbikes er for hele familien, og det er ofte gode tilbud at hente.