Har du fået hund? Her er en liste over, hvad du skal bruge til din nye bedste ven

Dette indhold er sponsoreret.

Har du lige anskaffet dig en sød, lille hundehvalp eller måske en fuldvoksen vaps? Så skal du selvfølgelig nyde dit nye selskab efter alle kunstens regler, men at have en hund er ikke blot en leg. Derfor skal du også have styr på en række ting, inden du for alvor bør kalde dig hundeejer. Hvis ikke en hund har de fornødne genstande, bliver dens trivsel udfordret. Derfor er denne artikels omdrejningspunkt en liste over de vigtigste ting, du skal købe til din nye bedste ven.

Liste over de vigtigste nyanskaffelser til en hund

Læs videre, og bliv klogere.

En hundeseng

Hunde har behov for at have deres eget sted, når de bliver overvældede eller trætte. Derfor er en hundeseng et godt køb til at fremme din hunds trivsel. Du kan overveje at købe et par senge, så din hund kan ligge i nærheden af dig, uanset hvor i huset du befinder dig.

Hundelegetøj

Hvalpe har, ligesom små børn, et kæmpe energioverskud. De kan lide at løbe, jage, tygge og lave alverdens ”ulykker.” Derfor skal du have noget at distrahere din hund med, så den ikke tygger dine sko i stykker eller ødelægger dit gulvtæppe. Der findes heldigvis massevis af hundelegetøj på markedet.

Hundemad

Dette er formentligt den vigtigste ting, du skal købe. Du kan ikke tage din nye hundehvalp med hjem uden at have noget i huset, den kan spise. Sørg for, at maden er velegnet til en hvalp, hvis det er sådan én, du har.

Hundesnor

En hundesnor er vigtig i forhold til både oplæring og fysisk aktivitet. Start med en kortere snor, så du har maksimal kontrol over din hund. Du kan få snore, der selv kan trække tilbage, men pas på med at give din hund for lang snor, da du kan miste kontrollen.

Negleklipper til hunde

Hundes negle gror hurtigt, så du skal trimme deres negle relativt ofte – ellers kan de blive for lange og forårsage skader.

Hundeshampoo og børster

Du kommer ikke uden om at vaske din hund fra tid til anden. Du må ikke overbade dem, da dette kan medføre hudirritation, men hvis din hund har leget i mudder, skal du selvfølgelig give den et bad. Afhængig af hundens race skal du også overveje at investere i nogle gode børster til at fjerne hår og skidt fra pelsen.

Denne liste er ikke udtømmende, men den er et godt sted at starte, når du lige har fået en glad, lille firbenet ven for livet. Hvis du er i tvivl om, hvad din hund har brug for, så tag kontakt til en dyrlæge, eller søg videre på nettet for at blive inspireret. Hvis du følger denne listes råd, er du dog godt på vej. Tillykke med din nye hund!