Det skal dit barn vide om Star Wars Legion

I dag skal vi se på et par “nye” meta-rebellister, der har spillet i de seneste begivenheder. Disse er interessante af et par forskellige grunde.

Der selv modmetalister for andre fraktioner og de er alle aggressive skævheder.

Counter Meta

Hvad betyder det for en liste at være “counter meta”? Først skal vi tale om, hvad en “meta” er i første omgang.

Generelt er en meta, hvilken slags lister du forventer at se på en turnering, og mere specifikt hvilke lister du forventer at skulle slå for at få succes i den turnering. Det klassiske eksempel på dette var Tauntauns i august 2019 (NOVA Open) til januar 2020 (Las Vegas Open), som også omfattede flere andre turneringer såsom Warfaire Weekend og sæson 4 i Invader League. I løbet af denne tidsperiode, hvis du ikke selv spillede Tauntauns, havde du brug for en stærk plan for at imødegå dem, eller du ville ikke gå meget langt i en turnering. Som det sker, havde Tauntauns faktisk en stærk modvalg: Palpatine. To af de omtalte turneringer (NOVA Open og Las Vegas Open) blev vundet af Palpatine-spillere, og stort set alle de andre turneringer i denne periode blev vundet af Tauntauns.

Det er lidt svært at sige, hvad “meta” er nu, men vi kan i det mindste sige, hvad nogle af de stærke lister er baseret på hvilke turneringsdata vi har. Alle former for Republic (GAR) lister, især Rexstar (Rex og en masse fase II’er med ARC’er) samt CIS-lister med høj aktivering (13 STAP’er for aktivering og dobbelt AAT for aktivering). Enhver plan for oprettelse af en “counter meta” -liste skal indeholde noget at håndtere dem. Som held ville have det, gør alle tre af de oprørslister, vi skal se på i dag, det.

Skew

Hvad er præcis en “skew”? Dybest set er det noget, der stiller et vanskeligt spørgsmål til din modstander (har du f.eks. En modstand mod rustning) og derefter læner sig hårdt ind i dette spørgsmål med redundans. Det klassiske eksempel er en dobbelt tung liste; måske har din modstander nok effekt til at håndtere en tung, men ikke to på én gang. Eller den gamle skole tredobbelt Tauntaun liste; måske kunne din modstander håndtere en aggressiv skabertropper i deres ansigt, men hvad med tre ad gangen?

 

Skævlister har tendens til at være ekstremt gode til et par ting og læne sig ind i den identitet så hårdt som muligt. De har måske selv hårde tællere, men disse tællere er enten ineffektive eller ikke almindeligt taget i turneringslister

Resumé

Oprørere har nogle virkelig interessante aggressive skævmuligheder, der er godt positioneret til at håndtere nogle af de “øverste” metalister, der løber rundt lige nu. Rebel liste bygning er positioneret til at blive endnu mere interessant med den forestående frigivelse af A-A5 speeder lastbilen, som udover at være en uendelig kilde til forskellige van / bus relaterede memes ser ud til at være en virkelig solid supportmulighed. Jeg er begejstret for at se, hvilke slags lister vi får ved Atlantic City Open, som skulle være den første turnering, hvor disse er lovlige.