Creme til den bevidste hudpleje

Det giver god mening at pleje din hud uden brug af kemi

Hvorfor ikke bruge en ansigtscreme uden kemi

Det er en skøn fornemmelse at lægge en blød og fugtig creme på din hud om morgenen eller når du lige trænger til en opfrisker. Din hud bliver blød og har godt af det kærtegn, som cremen giver dig. Du giver din hud og dig selv en gave ved at friske den op og blødgøre den med en god creme, hvad end det er på dit ansigt eller på resten af kroppen.

 

Ansigtscreme til dit åbne ansigt

Hvorfor bruge en ansigtscreme uden kemi?

Din ansigtshud er en del af din hilsen til verden, når du møder den, og det er rart at kunne møde den frisk og klar. En ansigtscreme uden kemi giver din hud de allerbedste betingelser.

 

Den daglige luft og sol sætter sig på din hud i form af historie. Den historie er med til at give dit ansigt karakter, men dermed ikke sagt, at du ikke har lov til selv at være med til at skrive den historie med din hudpleje. Du kan bruge gode cremer til din ansigtshud for at give den den optimale pleje og være med til at skrive den bedste historie.

 

Det er klogt at bruge en ansigtscreme uden kemi, da det ikke giver gener i form af allergiske reaktioner såsom rødmen, knopper og andre hudirritationer. Du kan finde gode naturlige og plejende produkter lavet af eksempelvis hamp eller bivoks,men der er også mange andre gode og naturlige alternativer til det mere konventionelle valg.

 

Hudcreme uden kemi

Smør din krop ind i de skønneste cremer og undgå kemi

Din krop er din sjæls tempel. Den skal du ære og give gaver, for eksempel i form af cremer til kroppen.

 

Når du bruger creme til hele din krop, er det klogt at bruge en creme uden kemi, da det ikke giver gener i form af allergiske reaktioner såsom rødmen, knopper og andre hudirritationer. 

 

Der er mange forskellige gode cremer uden kemi, som du kan finde ude på det grønne marked. Du gør virkelig dig selv en stor tjeneste ved at befri din krop for al den kemi, som vi desværre har fået for vane at påføre kroppen.

 

Hvordan ved du, hvilken hudtype du har?

Kig dig selv i spejlet og undersøg sagen nærmere

Du kan også spørge en hudspecialist. Det betaler sig at være opmærksom på sin hud.

Måske kan du selv se, at din hud er for eksempel tør eller fedtet og vælge hudprodukt derefter, men man kan ikke altid se det selv, så der kan man konsultere en ekspert, hvor man samtidig kan fortælle, at man søger en kemifri creme til hude