HOOP ØRERINGE GÅR ALDRIG AF MODE

Shop øreringe

Blandt alle de smykkemuligheder, der ser godt ud på en kvinde, uanset hendes alder eller hvad hun lever af, er øreringe en favorit for mange. Når det kommer til at vælge en bestemt stil, er der en overflod at vælge imellem.

En af de mest populære er hoop øreringe. En klassiker for kvinder i alle aldre, disse øreringe viser popularitet, der strakte sig over 60’erne til 90’erne og er bestemt stærkere end nogensinde før.

Den måde, disse smukke øreringe blev brugt før i tiden, er dog ikke nødvendigvis det samme look, som du går efter i dag. Lær mere om de nuværende trends, og hvordan de passer til din livsstil.

VÆLG DINE HOPS I HVILKEN FARVE, DU KAN ER LYSE TIL

Det plejede at være, at hoop øreringe kun kom i guld eller sølv, uden andre muligheder. Hvis du kan lide udseendet, men gerne vil have dem til at matche dine outfits, kan du det.

Krystal, rose, håndgnidet grøn og hver farve derimellem er hvor mange af disse øreringe der sælges. hvis du leder efter noget at have på på arbejde eller bare nyder at matche så meget som muligt og opdager, at bøjler er et yndlingslook, så tag dem på.

Bøjler tilbyder så mange unikke fordele, som andre øreringe ikke har, såsom:

At henlede opmærksomheden på dit ansigt

Et klassisk look, der aldrig rigtig går af mode

Noget der matcher enhver lejlighed

Hvis du er træt af at spille sikkert og ønsker at blive fed, så tag disse smukke øreringe i dine yndlingsfarver. Du er sikker på at finde en, der virker for dig, uanset hvilket udseende du søger mod.

Du vil måske kunne lide vores samling af sterlingsølv øreringe.

STORE HOOP ØRERINGE TIL AT GÅ UD, SMÅ HOOPS TIL ARBEJDE

Det plejede at være, at bøjler kun var til at gå ud eller have en vild nat et sted. Du ville bestemt ikke have dem på på arbejde.

Heldigvis er de dage gået, og bøjler bliver værdsat i stort set alle omgivelser. Nøglen til at bære bøjler på arbejdet er at vælge den rigtige størrelse, så de er til stede, men skrig ikke efter opmærksomhed, når du er på arbejde eller i et professionelt miljø.

Små bøjler fremhæver stadig dit ansigt uden at trække meget opmærksomhed. At vælge bøjler, der matcher din tøjfarve eller har et neutralt look, passer godt og får dig ikke til at føle dig malplaceret, når du har dem på.

Hvis du er på vej ud og gerne vil gøre dig mere opmærksom på dit ansigt, så brug bøjler i den størrelse, der føles bedst for dig. Større bøjler spænder fra et medium, der skiller sig mere ud, til overstørrelse, hvilket gør dig i centrum af fokus.

Overvej, hvor du skal hen, hvad anledningen er til, og hvor let det er at manøvrere rundt i dem. I sidste ende handler det om, hvad der får dig til at føle dig bedst, når du nyder en aften i byen.

KONTROLLER DIN ANSIGTSFORM

Ansigter kommer i mange forskellige former, og ikke alle er velegnede til den samme type bøjleøreringe. Det betyder, at det, der ser godt ud på din ven, ikke altid har den samme effekt på dig.

Find ud af, hvad din ansigtsform er, og vælg den bedste type øreringe til dig. Nogle kvinder ser godt ud i stramme bøjler, mens større kan være bedst til en anden ansigtsform.

At kende din ansigtsform er en nyttig guide, når du skal vælge enhver form for øreringe, så vælg med tillid, når du køber dit næste par øreringe fra Mads Z.