Glæd dem du holder af med en personlig fotokalender

Glæd dem du holder af med en personlig fotokalender

Vi kender alle sammen de mennesker, der har alt. Hver gang kalenderen siger, at december måned står for døren eller deres årlige fødselsdag, forsøger vi febrilsk at finde på noget igen i år. For som altid ønsker de sig intet konkret. Man kan købe sig fattig i materielle goder, men hvor længe og hvor meget glæder de i virkeligheden? Særligt hvis modtageren i virkeligheden slet ikke vidste, at de overhovedet manglede det. Af samme årsag findes der en genial gaveidé, som både er personlig, brugbar og fyldt med glæde og kærlighed.

Ved at samle årets oplevelser i en fotokalender glæder du den heldige modtager, der året i gennem kan se tilbage på gode familieminder, hyggelige stunder og det forgangne års største begivenheder. En lille, kærlig påmindelse der altid vil bidrage til et smil på læben.

Således sikrer du, at årets jule- eller fødselsdagsgave bliver personlig.

Ideer til fotokalendere

Der er ingen rigtige eller forkerte måder at lave en fotokalender på. Det handler om at finde de fotos, man ved, vil gøre den heldige modtager glad. Jeg vil dog samle et par forslag til ekstra inspiration, hvis nogen skulle have lyst eller brug for det.

  • Til bedsteforældre: Skal bedsteforældrene glædes med en personlig gave, kan man med fordel samle billeder fra de(t) forgangne år. For som de fleste ved, er alle bedsteforældres kærlighed deres børnebørn. Derfor er det en lille, sød idé at finde herlige stunder med børnebørnene, der er blevet foreviget. På den måde vil de dagligt blive mindet om den ubetingede kærlighed, der eksisterer mellem bedsteforældre og børnebørn. Derudover kan der bruges mange timer på at bladre gennem kalenderes gode minder med børnebørnene.
  • Til kæresten eller ægtefællen: Hvad med at samle alle gode billeder, der illustrerer jeres mest romantiske minder sammen? Har I eksempelvis årsdag eller bryllupsdag kan man med fordel anvende et billede fra den givende stund i netop den måned. Et dejligt tilbageblik på en vidunderlig dag, som man aldrig vil glemme. Derudover bliver de fleste også meget glade for at se tilbage på dejlige ferie minder og gode øjeblikke. Derfor kan man med fordel samle disse.
  • Til familien: Er kalenderen til hele familie, kan man eventuelt anvende billeder af månedens fødselar. Det er en god og personlig måde at huske disse mærkedage på. Er der flere kan man altid finde flere billeder eller et/flere billeder af fødselarerne sammen.

Så ligegyldigt hvem, som du vil glæde, så kan det klart anbefale at give dem en personlig fotokalender. Og med denne artikel har du forhåbentlig fået en idé om i hvilken retning, som du skal gå.

Nu handler det så bare om at få fundet nogle gode billeder frem og få trykt den fotokalender, som kan give minder året rundt.